Bio-Bibliografía: Chiralt Boix, Amparo

  
Chiralt Boix, Amparo
  • Apellidos: Chiralt Boix
  • Nombre: Amparo
  • Afiliación: Universitat Politècnica de València
  • Desarrolla actividad en: Química

Encontradas 208 registros
Ordenar:

Autores: Bernat, Neus; Chafer, Maite; Rodriguez Garcia, Julia; Chiralt Boix, Amparo; González Martínez, Chelo.
Título: Effect of high pressure homogenisation and heat treatment on physical properties and stability of almond and hazelnut milks
Fuente: Lwt-food Science and Technology. 2015; 62 (1): 488 - 496.
Instituciones: Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo; Universitat Politècnica de València

Autores: Acosta, Sandra; Jiménez, Alberto; Chafer, Maite; González Martínez, Chelo; Chiralt Boix, Amparo.
Título: Physical properties and stability of starch-gelatin based films as affected by the addition of esters of fatty acids
Fuente: Food Hydrocolloids. 2015; 49 (): 135 - 143.
Instituciones: Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo; Universitat Politècnica de València

Autores: Cano, Amalia I; Fortunati, E; Chafer, Maite; Kenny, J M; Chiralt Boix, Amparo; González Martínez, Chelo.
Título: Properties and ageing behaviour of pea starch films as affected by blend with poly(vinyl alcohol)
Fuente: Food Hydrocolloids. 2015; 48 (): 84 - 93.
Instituciones: Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo; Universitat Politècnica de València; Università degli Studi di Perugia; Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos IATA (CSIC)

Autores: Bernat, Neus; Chafer, Maite; Chiralt Boix, Amparo; González Martínez, Chelo.
Título: Development of a non-dairy probiotic fermented product based on almond milk and inulin
Fuente: Food Science and Technology International. 2015; 21 (6): 440 - 453.
Instituciones: Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo; Universitat Politècnica de València

Autores: Bernat, Neus; Chafer, Maite; González Martínez, Chelo; Rodriguez Garcia, Julia; Chiralt Boix, Amparo.
Título: Optimisation of oat milk formulation to obtain fermented derivatives by using probiotic Lactobacillus reuteri microorganisms
Fuente: Food Science and Technology International. 2015; 21 (2): 145 - 157.
Instituciones: Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo; Universitat Politècnica de València

Autores: Moreno, Olga; Atares, Lorena; Chiralt Boix, Amparo.
Título: Effect of the incorporation of antimicrobial/antioxidant proteins on the properties of potato starch films
Fuente: Carbohydrate Polymers. 2015; 133 (): 353 - 364.
Instituciones: Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo; Universitat Politècnica de València

Autores: Ortega Toro, Rodrigo; Morey, Iris; Talens, Pau; Chiralt Boix, Amparo.
Título: Active bilayer films of thermoplastic starch and polycaprolactone obtained by compression molding
Fuente: Carbohydrate Polymers. 2015; 127 (): 282 - 290.
Instituciones: Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo; Universitat Politècnica de València

Autores: Cano, Amalia I; Fortunati, E; Chafer, Maite; González Martínez, Chelo; Chiralt Boix, Amparo; Kenny, J M.
Título: Effect of cellulose nanocrystals on the properties of pea starch-poly(vinyl alcohol) blend films
Fuente: Journal of Materials Science. 2015; 50 (21): 6979 - 6992.
Instituciones: Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo; Universitat Politècnica de València; Università degli Studi di Perugia; Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos IATA (CSIC)

Autores: Ortega Toro, Rodrigo; Contreras, J; Talens, Pau; Chiralt Boix, Amparo.
Título: Physical and structural properties and thermal behaviour of starch-poly(e{open}-caprolactone) blend films for food packaging
Fuente: Food Packaging and Shelf Life. 2015; (): 10 - 20.
Instituciones: Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo; Universitat Politècnica de València

Resumen:
Autores: Cano, Amalia I; Chafer, Maite; Chiralt Boix, Amparo; González Martínez, Chelo.
Título: Physical and microstructural properties of biodegradable films based on pea starch and PVA
Fuente: Journal of Food Engineering. 2015; 167 (): 59 - 64.
Instituciones: Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo; Universitat Politècnica de València

Entidades colaboradoras

  
unidad de información e insvestigación sanitaria - Uisys  universidad de valencia - UV  universidad politecnica de valencia - UPV  Consejo Superior de Investigaciones Científicas - CSIC Instituto de gestión de la innovación y del conocimiento

Financiado por:

  
generalitat valenciana - GVA